Αρχική Σελίδα Προϊόνταγραμμικά ρουλεμάν κίνησης

LM, LME, γραμμικό μέγεθος ρουλεμάν POM κινήσεων LMB: 4 ~ 101.6mm για το ιατρικό όργανο

LM, LME, γραμμικό μέγεθος ρουλεμάν POM κινήσεων LMB: 4 ~ 101.6mm για το ιατρικό όργανο

  • LM, LME, γραμμικό μέγεθος ρουλεμάν POM κινήσεων LMB: 4 ~ 101.6mm για το ιατρικό όργανο
  • LM, LME, γραμμικό μέγεθος ρουλεμάν POM κινήσεων LMB: 4 ~ 101.6mm για το ιατρικό όργανο
  • LM, LME, γραμμικό μέγεθος ρουλεμάν POM κινήσεων LMB: 4 ~ 101.6mm για το ιατρικό όργανο
LM, LME, γραμμικό μέγεθος ρουλεμάν POM κινήσεων LMB: 4 ~ 101.6mm για το ιατρικό όργανο
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TOB Linear Motion Bearings
Πιστοποίηση: ISO 16949
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Με διαπραγμάτευση
Τιμή: negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτια ή παλέτες
Χρόνος παράδοσης: Με διαπραγμάτευση
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Με διαπραγμάτευση
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Χάλυβας + πλαστικό Μέγεθος: 4 ~ 101.6mm
Σειρά: LM, LME, LMB Εφαρμογές: μηχανήματα ακρίβειας, ιατρικό όργανο, χημική ουσία, εκτύπωση, γεωργία, ρομποτική, αυτόματη γραμμή πα
Τύπος ασπίδων: POM Υλικό εισερχόμενο: Επιθεώρηση 100%
Υψηλό φως:

γραμμική τριβείς ακριβείας

,

Γραμμικό ρουλεμάν φλαντζών

Γραμμικά ρουλεμάν κινήσεων

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1) Μέγεθος: 4 ~ 101.6mm

2) Σειρά: LM, LME, LMB

3) «UU» σημαίνει τις λαστιχένιες σφραγίδες τις και στις δύο πλευρές του ρουλεμάν

4) Η ανωτέρω σειρά συμπεριλαμβανομένου του τύπου σταθεράς μορφής, ρύθμισης εκκαθάρισης και του ανοικτού τύπου

Εφαρμογές:

Τα γραμμικά ρουλεμάν κινήσεων χρησιμοποιούνται ευρέως στην υπεράσπιση, μηχανήματα ακρίβειας, ιατρικό όργανο, χημική ουσία, εκτύπωση, γεωργία, ρομποτική, αυτόματη γραμμή παραγωγής et.

Εκτίμηση φορτίων

Βασική δυναμική εκτίμηση φορτίων (γ)
Αυτός ο όρος προσεγγίζεται βασισμένος σε μια αξιολόγηση διάφορων ίδιων γραμμικών συστημάτων που οργανώνονται χωριστά στους ίδιους όρους, εάν 90% τους μπορεί να τρέξει με το φορτίο (με μια σταθερή αξία σε μια σταθερή κατεύθυνση) για μία απόσταση 50 χλμ χωρίς ζημία που προκαλείται από την κούραση κυλίσματος. Αυτό είναι η βάση της εκτίμησης.

Επιτρεπόμενη στατική στιγμή (μ)
Αυτός ο όρος καθορίζει την επιτρεπόμενη οριακή τιμή του στατικού φορτίου στιγμής, σε σχέση με το ποσό μόνιμης παραμόρφωσης παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση του βασικού εκτιμημένου φορτίου (κοβάλτιο).

Στατικός παράγοντας το (fs) ασφάλειας
Αυτός ο παράγοντας χρησιμοποιείται βασισμένος στον όρο εφαρμογής όπως φαίνεται στον πίνακα 1.

Πίνακας 1. Στατικοί παράγοντες ασφάλειας
Όρος χρησιμοποίησης Χαμηλό όριο των fs
Όταν ο άξονας έχει τη λιγότερους εκτροπή και τον κλονισμό 1 έως 2
Όταν η ελαστική παραμόρφωση πρέπει να εξεταστεί όσον αφορά το φορτίο τσιμπήματος 2 έως 4
Όταν ο εξοπλισμός υπόκειται στη δόνηση και τις επιδράσεις 3 έως 5


Βασική στατική εκτίμηση φορτίων (κοβάλτιο)
Αυτός ο όρος καθορίζει ένα στατικό φορτίο έτσι ώστε, στη θέση επαφής όπου η μέγιστη πίεση ασκείται, το ποσό της μόνιμης παραμόρφωσης των κυλώντας στοιχείων και αυτό του κυλώντας αεροπλάνου είναι 0,0001 φορά της διαμέτρου των κυλώντας στοιχείων.

Ζωή εκτίμησης του γραμμικού συστήματος
Εφ' όσον εναλλάσσει το γραμμικό σύστημα ενώ φορτωμένος, η συνεχής πίεση ενεργεί στο γραμμικό σύστημα για να προκαλέσει να ξεφλουδίσει στους κυλώντας οργανισμούς και τα αεροπλάνα λόγω της υλικής κούρασης. Η διακινούμενη απόσταση του γραμμικού συστήματος έως ότου εμφανίζεται η πυγμή που ξεφλουδίζει καλείται η ζωή των συστημάτων. Η ζωή του συστήματος ποικίλλει ακόμη και για τα συστήματα της ίδιας μεθόδου διαστάσεων, δομών, υλικού, θερμικής επεξεργασίας και επεξεργασίας, όταν χρησιμοποιείται στους ίδιους όρους. Αυτή η παραλλαγή επέρχεται από τις ουσιαστικές παραλλαγές η ίδια στην υλική κούραση. Ο καθορισμένος ζωή φυσητήρας εκτίμησης χρησιμοποιείται ως δείκτης για την υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής του γραμμικού συστήματος.

Ζωή εκτίμησης (λ)
Η ζωή εκτίμησης είναι η συνολική διακινούμενη απόσταση σπου 90% μιας ομάδας συστημάτων του ίδιου μεγέθους μπορεί να φθάσει χωρίς πρόκληση οποιοδήποτε να ξεφλουδίσει όταν λειτουργούν υπό τους ίδιους όρους.
Η ζωή εκτίμησης μπορεί να ληφθεί από την ακόλουθη εξίσωση με τη βασική δυναμική εκτίμηση φορτίων και το φορτίο στο γραμμικό σύστημα:

Η εκτίμηση και η επιρροή των φορτίων αντίκτυπου δόνησης και η διανομή του φορτίου πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη σχεδιασμό ενός γραμμικού συστήματος κινήσεων, είναι δύσκολο να υπολογιστεί το πραγματικό φορτίο. Η ζωή εκτίμησης επηρεάζεται επίσης από τη λειτουργούσα θερμοκρασία. Σε αυτούς τους όρους, η έκφραση (1) τακτοποιείται ως εξής:

Η ζωή εκτίμησης στις ώρες μπορεί να υπολογιστεί με τη λήψη της διακινούμενης απόστασης ανά χρόνο μονάδων. Η ζωή εκτίμησης στις ώρες μπορεί να ληφθεί από την ακόλουθη έκφραση όταν το μήκος κτυπήματος και ο αριθμός κτυπημάτων είναι σταθεροί:

Παράγοντας το (fH) σκληρότητας
Ο άξονας πρέπει να αρκετά όταν χρησιμοποιείται ένας γραμμικός δακτύλιος. Εάν όχι το κατάλληλα, επιτρεπτό φορτίο χαμηλώνουν και τη ζωή του δακτυλίου θα κοντύνουν.


Συντελεστής θερμοκρασίας (FR)
Εάν η θερμοκρασία του γραμμικού συστήματος υπερβαίνει 100C, η σκληρότητα του γραμμικού συστήματος και του άξονα χαμηλώνει για να μειώσει το επιτρεπτό φορτίο έναντι αυτού του γραμμικού συστήματος που χρησιμοποιείται στη θερμοκρασία δωματίου. Κατά συνέπεια, η ανώμαλη άνοδος θερμοκρασίας κονταίνει τη ζωή εκτίμησης.

Συντελεστής επαφών (fc)
Γενικά δύο ή περισσότεροι γραμμικοί δακτύλιοι χρησιμοποιούνται σε έναν άξονα. Κατά συνέπεια, το φορτίο σε κάθε γραμμικό σύστημα διαφέρει ανάλογα με κάθε ακρίβεια επεξεργασίας. Επειδή οι γραμμικοί δακτύλιοι δεν φορτώνονται εξίσου, ο αριθμός γραμμικών δακτυλίων ανά άξονα αλλάζει το επιτρεπτό φορτίο από το σύστημα.
Πίνακας 2 συντελεστής επαφών

Αριθμός γραμμικών συστημάτων ανά άξονα Συντελεστής επαφών fc
1 1.00
2 0,81
3 0,72
4 0,66
5 0,61


Συντελεστής φορτίων (fw)
Κατά υπολογισμό του φορτίου στο γραμμικό σύστημα, την είναι απαραίτητο να ληφθεί ακριβώς το βάρος αντικειμένου, η αδρανής δύναμη βασισμένα στην ταχύτητα κινήσεων, το φορτίο στιγμής, και κάθε μετάβαση με το πέρασμα του χρόνου. Εντούτοις, είναι δύσκολο να υπολογιστούν εκείνες οι τιμές ακριβώς επειδή η εναλλασσόμενη κίνηση περιλαμβάνει την επανάληψη της έναρξης και της στάσης καθώς επίσης και δόνηση και αντίκτυπος. Μια πρακτικότερη προσέγγιση είναι να ληφθεί ο συντελεστής φορτίων με να πάρει τις πραγματικές λειτουργούσες συνθήκες υπόψη.
Πίνακας 3 συντελεστής φορτίων

Η στατική της τριβής αντίσταση του γραμμικού συστήματος TOB είναι τόσο χαμηλή ώστε να είναι μόνο ελαφρώς διαφορετική από την κινητική της τριβής αντίσταση, που επιτρέπει την ομαλή γραμμική μετακίνηση από χαμηλό στις υψηλές ταχύτητες. Γενικά, η της τριβής αντίσταση εκφράζεται από την ακόλουθη εξίσωση.

Η της τριβής αντίσταση κάθε γραμμικού συστήματος TOB εξαρτάται από το πρότυπο, το βάρος φορτίων, την ταχύτητα, και το λιπαντικό. Η αντίσταση σφράγισης εξαρτάται από τη χειλικά παρέμβαση και το λιπαντικό, ανεξάρτητα από το βάρος φορτίων. Η αντίσταση σφράγισης ενός γραμμικού συστήματος είναι περίπου gf 200 έως 500. Ο συντελεστής της τριβής εξαρτάται από το βάρος φορτίων, φορτίο στιγμής, και φορτώνει εκ των προτέρων. Ο πίνακας 6 παρουσιάζει το συντελεστή της κινητικής τριβής κάθε τύπου γραμμικού συστήματος που έχει εγκατασταθεί και έχει λαδωθεί κατάλληλα και έχει εφαρμοστεί με το κανονικό φορτίο (P/C 0,2)
Πίνακας 5 συντελεστής της γραμμικής τριβής συστημάτων ()

Η περιβαλλοντική λειτουργώντας σειρά θερμοκρασίας για κάθε γραμμικό σύστημα TOB εξαρτάται από το πρότυπο. Συμβουλευθείτε TOB για τη χρήση έξω από τη συνιστώμενη σειρά θερμοκρασίας.
Εξίσωση μετατροπής θερμοκρασίας

Πίνακας 6 περιβαλλοντική θερμοκρασία εργασίας

Η χρησιμοποίηση των γραμμικών συστημάτων TOB χωρίς λίπανση αυξάνει το γδάρσιμο των κυλώντας στοιχείων, κονταίνοντας το κύκλο ζωής. Τα γραμμικά συστήματα TOB επομένως απαιτούν την κατάλληλη λίπανση. Για τη λίπανση TOB συστήνει το πετρέλαιο στροβίλων που προσαρμόζεται στα πρότυπα του ISO G32 στο λίπος No.1 σαπουνιών βάσεων G68 ή λίθιου. Μερικά γραμμικά συστήματα TOB σφραγίζονται για να εμποδίσουν τη σκόνη έξω και το λιπαντικό σφραγίδων μέσα. Εάν χρησιμοποιείται σε ένα σκληρό ή διαβρωτικό περιβάλλον, εντούτοις, εφαρμόστε μια προστατευτική κάλυψη στο μέρος που περιλαμβάνει τη γραμμική κίνηση.

Ο γραμμικός δακτύλιος TOB αποτελείται από έναν εξωτερικό κύλινδρο, τον υπηρέτη σφαιρών, σφαίρες και δύο δαχτυλίδια τελών. Ο υπηρέτης σφαιρών που κρατά τις σφαίρες στα φορτηγά αναδιανομής κρατημένος μέσα στον εξωτερικό κύλινδρο από τα δαχτυλίδια τελών.
Εκείνα τα μέρη συγκεντρώνονται για να βελτιστοποιήσουν τις απαραίτητες λειτουργίες τους.
Ο εξωτερικός κύλινδρος είναι διατηρημένη ικανοποιητική σκληρότητα από τη θερμική επεξεργασία, επομένως εάν εξασφαλίζει το δακτύλιο προβαλλόμενο ζωή ταξιδιού και ικανοποιητική διάρκεια.
Ο υπηρέτης σφαιρών γίνεται από το χάλυβα ή τη ρητίνη συνθετικών προϊόντων. Ο υπηρέτης χάλυβα έχει την υψηλή ακαμψία, αποκτηθείς κοντά επεξεργαστείτε με θερμότητα σημαμένος.
Ο υπηρέτης ρητίνης συνθετικών προϊόντων μπορεί να μειώσει τον τρέχοντας θόρυβο. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το βέλτιστο τύπο για την ικανοποίηση των όρων υπηρεσιών του χρήστη.

1.High ακρίβεια και ακαμψία
Ο γραμμικός δακτύλιος TOB παράγεται από έναν στερεό εξωτερικό κύλινδρο χάλυβα και ενσωματώνει έναν βιομηχανικό υπηρέτη ρητίνης δύναμης.

2.Ease της συνέλευσης
Ο σταθεράς μορφής του γραμμικού δακτυλίου TOB μπορεί να φορτωθεί από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ο έλεγχος ακρίβειας είναι δυνατός χρησιμοποιώντας μόνο τον υποστηρικτή άξονων, και η τοποθετώντας επιφάνεια μπορεί να επεξεργαστεί στη μηχανή εύκολα.

3.Ease της αντικατάστασης
Οι γραμμικοί δακτύλιοι TOB κάθε τύπου είναι απολύτως ανταλλάξιμοι λόγω των τυποποιημένων διαστάσεων και του αυστηρού ελέγχου ακρίβειάς τους. Η αντικατάσταση λόγω της ένδυσης ή της ζημίας είναι επομένως εύκολη και ακριβής.

4.Variety των τύπων
TOB προσφέρει μια πλήρη γραμμή γραμμικού δακτυλίου: ο τυποποιημένος, ακέραιος ενιαίος-υπηρέτης έκλεισε τον τύπο, το διευθετήσιμο τύπο εκκαθάρισης και τους ανοικτούς τύπους. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από μεταξύ αυτών σύμφωνα με τις απαιτήσεις εφαρμογής που καλύπτονται.

Παράδειγμα

Σημειώστε ότι η ακρίβεια των εγγραμμένων διαμέτρων κύκλων και οι διάμετροι εξωτερικού για την εκκαθάριση διευθετήσιμη δακτυλογραφούν (- ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΉΣ ΠΑΡΑΣΊΤΩΝ) και ο ανοικτός τύπος (- OP) δείχνει την αξία αποκτηθείσα προτού να υποβληθεί ο αντίστοιχος τύπος στην τέμνουσα διαδικασία.

Ο ανελκυστήρας (λ) ενός γραμμικού δακτυλίου μπορεί να ληφθεί από την ακόλουθη εξίσωση με τη βασική δυναμική εκτίμηση φορτίων και το φορτίο που εφαρμόζονται στο θάμνο:


Η διάρκεια ζωής (Ln) ενός γραμμικού δακτυλίου στις ώρες μπορεί να ληφθεί με τον υπολογισμό της διακινούμενης απόστασης ανά χρόνο μονάδων. Η διάρκεια ζωής μπορεί να ληφθεί από την ακόλουθη εξίσωση εάν το μήκος κτυπήματος και ο αριθμός κτυπημάτων είναι σταθεροί:

Ο γραμμικός δακτύλιος TOB περιλαμβάνει τα κυκλώματα σφαιρών που χωρίζονται κατά διαστήματα εξίσου και circumferentially. Η εκτίμηση φορτίων ποικίλλει σύμφωνα με τη φορτωμένη θέση στην περιφέρεια.
Η αξία ο πίνακας διάστασης δείχνει την εκτίμηση φορτίων όταν τοποθετείται το φορτίο πάνω από ένα κύκλωμα σφαιρών. Εάν ο γραμμικός δακτύλιος TOB χρησιμοποιείται δύο κυκλώματα σφαιρών που φορτώνονται ομοιόμορφα, η εκτίμηση φορτίων θα είναι μεγαλύτερη. Ο ακόλουθος πίνακας παρουσιάζει τις τιμές από τον αριθμό κυκλωμάτων σφαιρών σε τέτοιες περιπτώσεις:

Πίνακας 1

1. Λαμβάνοντας την εκτιμημένη ζωή Λ και τη διάρκεια ζωής LH του γραμμικού δακτυλίου TOB που χρησιμοποιείται στους ακόλουθους όρους:
Γραμμικός δακτύλιος: LM20
Μήκος κτυπήματος: 50mm
Αριθμός κτυπημάτων ανά λεπτό: 50mm
Φορτίο ανά θάμνο: 490N
Η βασική δυναμική εκτίμηση φορτίων του γραμμικού δακτυλίου είναι 882N από τον πίνακα διάστασης. Από την εξίσωση (1), επομένως, η εκτιμημένη ζωή Λ λαμβάνεται ως εξής:

Από την εξίσωση (2), η διάρκεια ζωής LH λαμβάνεται ως εξής:

2.Selecting ο γραμμικός τύπος δακτυλίων που ικανοποιεί τους ακόλουθους όρους:
Αριθμός γραμμικού δακτυλίου χρησιμοποιούμενος: 4
Μήκος κτυπήματος: 1m
Διακινούμενη ταχύτητα: 10m/min
Αριθμός κτυπημάτων ανά λεπτό: 5cpm
Διάρκεια ζωής: 10,000hr
Συνολικό φορτίο: 980N
Από την εξίσωση (2), η διακινούμενη απόσταση μέσα στη διάρκεια ζωής λαμβάνεται ως εξής:

Από την εξίσωση (1), η βασική δυναμική εκτίμηση φορτίων λαμβάνεται ως εξής:

Υποθέστε τα εξής με ένα ζευγάρι των άξονων κάθε ένας με δύο γραμμικούς δακτυλίους:

Κατά συνέπεια, LM30 επιλέγεται από τον πίνακα διάστασης ως γραμμικός τύπος δακτυλίων TOB που ικανοποιεί την αξία του Γ

Όταν ένας σταθεράς μορφής γραμμικός δακτύλιος TOB χρησιμοποιείται με έναν άξονα, η ανεπαρκής εκκαθάριση, ρύθμιση μπορεί να προκαλέσει την πρόωρη αποτυχία θάμνων ή/και το φτωχό, τραχύ ταξίδι. Ο διευθετήσιμος γραμμικός θάμνος εκκαθάρισης και ο ανοικτός γραμμικός Μπους να είναι εκκαθάριση που ρυθμίζεται μπορούν όταν συγκεντρώνεται στην κατοικία που μπορεί να ελέγξει την εξωτερική διάμετρο κυλίνδρων. Εντούτοις, πάρα πολλή ρύθμιση εκκαθάρισης αυξάνει την παραμόρφωση του εξωτερικού κυλίνδρου, για να έχει επιπτώσεις στην ακρίβεια και τη ζωή της. Επομένως, η κατάλληλη εκκαθάριση μεταξύ του θάμνου και του άξονα, και η εκκαθάριση μεταξύ του θάμνου και της κατοικίας απαιτούνται σύμφωνα με την εφαρμογή. Ο πίνακας 2 παρουσιάζει συνιστώμενη τακτοποίηση του θάμνου:
Table2

Σημείωση: Η εκκαθάριση μπορεί να είναι μηδέν ή αρνητική. Παρακαλώ προσοχή η μετακίνηση.

Για να βελτιστοποιήσει την απόδοση του TOB η γραμμική υψηλή ακρίβεια δακτυλίων του άξονα και της κατοικίας απαιτείται.

1.Shaft
Οι κυλώντας σφαίρες στο γραμμικό δακτύλιο TOB είναι σε επαφή σημείου με την επιφάνεια άξονων. Επομένως, οι διαστάσεις άξονων, ανοχή, επιφάνεια τελειώνουν, και η σκληρότητα έχει επιπτώσεις πολύ στη διακινούμενη απόδοση του θάμνου. Ο άξονας πρέπει να κατασκευαστεί με την οφειλόμενη προσοχή στα ακόλουθα σημεία:
1) Δεδομένου ότι η επιφάνεια τελειώνει αυστηρά έχει επιπτώσεις στο ομαλό κύλισμα των σφαιρών, αλέθει τον άξονα σε 1. 5 S ή καλύτερα
2) Η καλύτερη σκληρότητα του άξονα είναι HRC 60 έως 64. Η σκληρότητα λιγότερο από HRC 60 μειώνει τη ζωή αρκετά, και ως εκ τούτου μειώνει το επιτρεπτό φορτίο. Αφ' ετέρου, η σκληρότητα άνω των HRC 64 επιταχύνει την ένδυση σφαιρών.
3) Η διάμετρος άξονων για το διευθετήσιμο γραμμικό θάμνο εκκαθάρισης και τον ανοικτό γραμμικό Μπους πρέπει όσο το δυνατόν περισσότερο να είναι της χαμηλότερης αξίας της εγγραμμένης διαμέτρου κύκλων στον πίνακα προδιαγραφών. Μην θέστε τη διάμετρο άξονων στην ανώτερη αξία.
4) Μηά εκκαθάριση ή η αρνητική εκκαθάριση αυξάνει την της τριβής αντίσταση ελαφρώς. Εάν η αρνητική εκκαθάριση είναι πάρα πολύ σφιχτή, η παραμόρφωση του εξωτερικού κυλίνδρου θα γίνει μεγαλύτερη, για να κοντύνει τη ζωή θάμνων.

2. Κατοικία
Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα της κατοικίας που διαφέρει στο σχέδιο, που επεξεργάζεται στη μηχανή, και που τοποθετεί. Για την ικανότητα και τις μορφές των κατοικιών, δείτε τον πίνακα 2 και το εξής τμήμα να τοποθετήσει.

Κατά την παρεμβολή του γραμμικού θάμνου στην κατοικία. μην χτυπήστε το γραμμικό θάμνο στο δευτερεύον δαχτυλίδι που κρατά τον υπηρέτη αλλά εφαρμόστε την περιφέρεια κυλίνδρων με κατάλληλο jig και ωθήστε το θάμνο σκαφών της γραμμής στην κατοικία με το χέρι ή τον χτυπήστε ελαφριά μέσα. (Δείτε Fig.1) στην παρεμβολή του άξονα μετά από να τοποθετήσει το θάμνο, να είστε προσεκτικός για να μην συγκλονίσει τις σφαίρες. Σημειώστε ότι εάν δύο άξονες χρησιμοποιούνται παράλληλα, ο παραλληλισμός είναι ο περισσότερος σοβαρός παράγοντας για να βεβαιώσει την ομαλή γραμμική μετακίνηση. Πάρτε την προσοχή στη ρύθμιση των άξονων.

Παραδείγματα
Ο δημοφιλής τρόπος να τοποθετηθεί ένας γραμμικός θάμνος είναι να χρησιμοποιηθεί με μια κατάλληλη παρέμβαση. Συστήνεται, εντούτοις, να γίνει μια χαλαρή τακτοποίηση κατ 'αρχήν επειδή ειδάλλως η ακρίβεια είναι ικανή να ελαχιστοποιηθεί. Τα ακόλουθα παραδείγματα (Figs.2 σε 6) παρουσιάζουν τη συγκέντρωση του θάμνου από την άποψη του σχεδιασμού και να τοποθετήσουν, για την αναφορά.

LM, LME, γραμμικό μέγεθος ρουλεμάν POM κινήσεων LMB: 4 ~ 101.6mm για το ιατρικό όργανο 0

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHEJIANG TOP BEARINGS CO., LTD.

Τηλ.:: +8618967361221

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Σαφής συμπεριφορά του Μπους

Μηχανικό αρθρώνοντας κοινό τέλος ο σαφής Μπους ράβδων που αντέχει το GEC GEG GEEW GEK GEH της Γερμανίας

Πετρελαίου τυλιγμένη ανοίγματα συμπεριφορά του Μπους χαλκού σαφής για τις μηχανές εφαρμοσμένης μηχανικής

Υγρά ή στερεά συμπυκνωμένα λιπαντικό ρουλεμάν χαλκού/σαφές ρουλεμάν Μπους

Πλαστικά σαφή ρουλεμάν

HDPE/πλαστικό σαφές αντι όξινο και αντι αλκάλιο ρουλεμάν PP/UPE

Αντι - όξινος και αντι - αλκαλική 80HRC σκληρότητα ρουλεμάν PP πλαστική σαφής

Διάβρωση ρουλεμάν 180℃ PTFE που αντιστέκεται στα πλαστικά ρουλεμάν

Χυτά ρουλεμάν χαλκού

Υδραυλικά χυτά κύλινδρος ρουλεμάν χαλκού/πετώντας στερεά ρουλεμάν λιπαντικών

Στερεά χυτή λιπαντικό αντι διάβρωση πλυντηρίων ώθησης ρουλεμάν χαλκού

Χυτά ρουλεμάν χαλκού που ενισχύουν το χαλκό που βασίζεται με τα στερεά βουλώματα λιπαντικών

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Σαφής συμπεριφορά του Μπους προμηθευτής. © 2017 - 2022 plainbushbearing.com. All Rights Reserved.