Αρχική Σελίδα Προϊόνταμόνα λαδώνοντας ρουλεμάν

Ελεύθερος μετρικός υποστηριγμένος χαλκός PTFE σύνθετος δακτύλιος λίπανσης

Ελεύθερος μετρικός υποστηριγμένος χαλκός PTFE σύνθετος δακτύλιος λίπανσης

 • Ελεύθερος μετρικός υποστηριγμένος χαλκός PTFE σύνθετος δακτύλιος λίπανσης
 • Ελεύθερος μετρικός υποστηριγμένος χαλκός PTFE σύνθετος δακτύλιος λίπανσης
 • Ελεύθερος μετρικός υποστηριγμένος χαλκός PTFE σύνθετος δακτύλιος λίπανσης
Ελεύθερος μετρικός υποστηριγμένος χαλκός PTFE σύνθετος δακτύλιος λίπανσης
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: TOB PTFE Self-Lubrication Bearings
Πιστοποίηση: ISO 16949
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Συζητημένος
Τιμή: negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια και παλέτες
Χρόνος παράδοσης: Συζητημένος
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: Συζητημένος
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Χαλκός που υποστηρίζεται, χαλκός, PTFE Τύποι: Τυλιγμένοι θάμνοι, βαλμένο φλάντζα ρουλεμάν, πλυντήριο ώθησης
Εφαρμογή: Μηχανή μεταλλουργίας και πετώντας μηχανές, διαδοχικές πετώντας μηχανές, μηχανές νεκροταφείων, σπείρα Πιστοποίηση: STEEL BACKED BUSHING, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Χαρακτηριστικό: Χαμηλός-συντήρηση και συντήρηση-ελεύθερα σαφή ρουλεμάν Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινες παλέτες για τα τυποποιημένα χαρτοκιβώτια συσκευασίας εξαγωγής
Υψηλό φως:

Υποστηριγμένος χαλκός σύνθετος δακτύλιος PTFE

,

Μετρικός σύνθετος δακτύλιος PTFE

,

Ελεύθερος μετρικός δακτύλιος λίπανσης

Υποστηριγμένος χαλκός δακτύλιος, χαλκός με PTFE - το μετρικό φέρον πιάτο βάσεων χαλκού είναι 0.7~2.3MM

 

Οι σύνθετοι γλιστρώντας δακτύλιοι PTFE κατασκευάζονται σύμφωνα με τα τυποποιημένα μεγέθη DIN, όπου το μέγεθος της εξωτερικής διαμέτρου (OD) συσχετίζεται στο πάχος τοίχων και την εσωτερική διάμετρο (ταυτότητα).

Αίτημα αγοράς των βαλμένων φλάντζα δακτυλίων χαλκού στις εγκαταστάσεις υδροηλεκτρικής ενέργειας, βαλμένο φλάντζα μέγεθος δακτυλίων χαλκού, εξωτερική διάμετρος χιλ. μέσα στο μήκος χιλ. χιλ. διαμέτρων.

Gleitlagerbuchsen υψηλό - η ποιότητα, τυλιγμένος χαλκός μετάλλων υποστήριξε ευθυγραμμισμένου (PTFE συντήρηση-ελεύθερος) made-to-order δακτυλίων γεφυρών από την Κίνα. Sf-1b φτηνό prices.self λάδωσε τους σαφείς θάμνους ή έβαλε φλάντζα στα ρουλεμάν, το πλυντήριο ώθησης και τη λουρίδα, χαλκός που υποστηρίχτηκε με το συμπυκνωμένο στρώμα χαλκού που γέμισαν με PTFE

Ξηροί γλιστρώντας δακτύλιοι με τις μετρικές διαστάσεις του σύνθετου τριπλός-στρώματος PTFE
υλικό
Κατάλληλος για τις αργές περιστροφικές και ταλαντεμένος μετακινήσεις κάτω από το ακτινωτό φορτίο και
συντήρηση-ελεύθερη λειτουργία. Λίπανση που απαιτείται καμία.

 

Ο δακτύλιος χαλκού μπορεί να θεωρηθεί ως υψηλότερος τυποποιημένος PTFE σύνθετος δακτύλιος λόγω της υποστήριξης χαλκού του. Όχι μόνο ότι έχει τις καλύτερες δυνατότητες ολίσθησης μόλις φορεθεί μακριά το στρώμα PTFE, αλλά η υποστήριξη χαλκού είναι επίσης μη διαβρωτική. Αυτό μπορεί να είναι ενός πλεονεκτήματος στις υγρές και παράκτιες εφαρμογές.

 

Ο δακτύλιος χαλκού κατασκευάζεται σε μια συμπυκνώνοντας γραμμή στην οποία τη σκόνη χαλκού λειώνουν αρχικά επάνω στο υλικό μεταφορέων, που δίνει του μια τραχιά επιφάνεια 20 έως 30 µm πυκνά. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου βήματος, το PTFE λειώνουν επάνω στο υλικό μεταφορέων και δεσμεύει στην τραχιά επιφάνεια σκονών χαλκού. Μετά από τη διαδικασία συμπύκνωσης, οι επιτροπές πρώτης ύλης κυλιούνται σύμφωνα με το τυποποιημένο πάχος

Το επόμενο βήμα θα είναι να κοπεί η πρώτη ύλη στην ορθογώνια μορφή, η οποία θα κυληθεί σε έναν τραχύ κύλινδρο. Το τελευταίο βήμα θα είναι να βαθμολογηθεί ο ακατέργαστος κύλινδρος με τη συμπίεση του σε μια κατοικία και την ώθηση μιας κατάλληλης καρφίτσας με τη σωστή ανοχή μέσω των δακτυλίων. Αυτή η διαδικασία θα αναγκάσει τα μαξιλάρια για να υποθέσει την πλήρη στρογγυλή μορφή τους. Σαν τελευταία πινελιά, chamfers θα κοπούν από τις υποδοχές.

 • Λίπανση-ελεύθερος
 • Αντίσταση διάβρωσης
 • Ανθεκτικός στη σκόνη και το ρύπο
 • Μικρός συντελεστής τριβής
 

Ελεύθερος μετρικός υποστηριγμένος χαλκός PTFE σύνθετος δακτύλιος λίπανσης 0

MICROSECTION

Στρώμα ολίσθησης

PTFE + μόλυβδος

Πορώδες πυροσυσσωμάτωμα χαλκού

Υποστήριξη χάλυβα


1. Ένα μίγμα τροποποιημένο polytetrafluoroethylene (PTFE) και μολύβδου (PB) 0.010.03mm ένα wear-resistant υλικό, το οποίο μπορεί να διαμορφώσει μια ταινία μεταφοράς για να προστατεύσει κατά τη λειτουργία το countershaft.
2. Το στρώμα σκονών χαλκού, 0.200.3mm, βελτιώνει τη συνδέοντας δύναμη PTFE/Pb και του στρώματος χαλκού, και έχει την καλές ικανότητα ρουλεμάν και την αντοχή. Η υψηλότερη θερμική αγωγιμότητα μπορεί γρήγορα να μεταφέρει τη θερμότητα που παράγεται κατά τη λειτουργία.
3. Το πιάτο βάσεων χαλκού είναι 0.7~2.3, που βελτιώνει την ικανότητα ρουλεμάν και τη μεταφορά θερμότητας του ρουλεμάν, και έχει την καλύτερη αντίσταση διάβρωσης.

 
Επιφάνεια ολίσθησης: PTFE
Υλικό υποστήριξης: Χαλκός
Δυναμικό φορτίο: ≤ 140 N/mm ²
Στατικό φορτίο: ≤ 200 N/mm ²
Ταχύτητα ολίσθησης: ≤ 2,5 m/s
Αξία Fricition: 0,02 - 0,20 µ
μέγιστη PV-αξία: 1,8 N/mm ² Χ m/s
Πίεση θερμοκρασίας: -200 μέχρι +280 °C
Συντήρηση: συντήρηση-ελεύθερος
Κατοικία ανοχής: H7
Ανοχή μετά από να τοποθετήσει: H9
Ανοχή άξονων: f7 ή f8
Υλικό άξονων: Χάλυβας, που ή untempered, τραχύτητα Rz < 2-3="">
 

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις

 • Κυλινδρικοί θάμνοι
 • Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι
 • Πλυντήρια ώθησης
 • Βαλμένα φλάντζα πλυντήρια
 • Γλιστρώντας πιάτα

Τα μετρικά ρουλεμάν και οι αυτοκρατορικοί δακτύλιοι έκαναν στη διαταγή: τα τυποποιημένα έντυπα δακτυλίων στις ειδικές διαστάσεις, μισό-δακτύλιοι, ειδικές μορφές που λήφθηκαν από τη σφράγιση ή το βαθύ σχέδιο, προσάρμοσαν τα σχέδια δακτυλίων

 

Sf-1b το ρουλεμάν χαλκού είναι υψηλού παράγοντα ασφάλειας, είναι ιδιαίτερα κοστούμι για τη θερμοκρασία συνθηκών εργασίας ofhigh και όπου κανένα ελαιοδοχείο δεν προστίθεται ή πού η μηχανή πρέπει να λειτουργήσει διαδοχικά για μακροπρόθεσμο. Ο δακτύλιος χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία μεταλλουργίας χάλυβα συμπεριλαμβανομένων των γλιστρώντας τρόπων των διαδοχικών πετώντας μηχανών, να εμποτίσει τσιμέντου των αντλιών και των κιμένος σπειροειδώς μεταφορέων για το τσιμέντο. Μπορεί επίσης να πιεστεί σε μια κατοικία χάλυβα και μια εργασία ως συνέλευση μπορεί επίσης να γίνει ως τύπος φλαντζών που μπορεί να κινηθεί και στις ακτινωτές και αξονικές κατευθύνσεις.

Το πιάτο ένδυσης που γίνεται από το υλικό sf-IB μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο γλιστρώντας μέρος της γέφυρας underprop. Μπορεί να σταθεί την πίεση 130N/mm2 εάν χρησιμοποιούμε ένα παχύτερο στρώμα ένδυσης και μπορεί να είναι υποκατάστατο του καθαρού πιάτου PTFE.

Χωρητικότητα φορτίων 140N/mm ² Τριβή Coef 0.04~0.20
Θερμοκρασία -195℃~280℃ Όριο PV (ξηρό) 3.8N/mm ²·m/s
Όριο ταχύτητας 3m/s Όριο PV (πετρέλαιο) 50N/mm ²·m/s


Χαλκός που υποστηρίζεται, χαλκός με τη σειρά PTFE - μετρικοί δακτύλιοι
Η σειρά δακτυλίων χαλκού είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για το υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον όπου κανένα πετρέλαιο δεν είναι αποδοτικό και η μηχανή πρέπει να είναι υπό τις διαδοχικές συνθήκες εργασίας μεγάλης περιόδου.
Η σειρά δακτυλίων χαλκού PTFE χρησιμοποιείται συχνά στις βιομηχανίες μεταλλουργίας χάλυβα στις εφαρμογές όπως οι θάμνοι για τα αυλάκια κυλίνδρων των διαδοχικών πετώντας μηχανών, να εμποτίσει τσιμέντου των αντλιών, και των μεταφορέων βιδών για το τσιμέντο. Μπορούν επίσης να συντεθούν στην κατοικία χάλυβα ή να κατασκευαστούν στους βαλμένους φλάντζα θάμνους που μπορούν να κινηθούν και σε στις ακτινωτές και αξονικές κατευθύνσεις.


– Ευθείς δακτύλιοι
– Βαλμένοι φλάντζα δακτύλιοι
– Δακτύλιοι πλυντηρίων ώθησης
– Δακτύλιοι λουρίδων


Χαλκός-βασισμένα σύνθετα ξηρά ρουλεμάν ρουλεμάν χαλκού gleitlager μη πετρελαιοφόρα λαδωμένα | Vsb-11

Αυτό το προϊόν είναι βασισμένη στο χαλκό σκόνη κασσίτερου εσωτερική και PTFE που εμφανίζεται και που γεμίζουν με το υλικό αντι-υψηλός-θερμοκρασίας. Είναι πολύ ασφαλές και ειδικά χρησιμοποιημένος σε ισχύ δεν μπορεί να σταματήσει για την επισκευή και δεν μπορεί να προσθέσει το πετρέλαιο λόγω υψηλής θερμοκρασίας.
Αυτό το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στα διάφορα μηχανικά γλιστρώντας μέρη, όπως η μηχανή εκτύπωσης, ο ανελκυστήρας, η υφαντική μηχανή, η μηχανή καπνών, η μηχανή ικανότητας, τα υδραυλικά, αυτοκινητικών και γεωργικών και δασονομίας μηχανήματα μεταφορέων, μικροϋπολογιστής-μηχανών, βαλβίδων σωληνοειδών.

Το κυλώντας ρουλεμάν είναι ένα είδος συμπεριφοράς κυλίσματος, που είναι βασισμένο σε υψηλό - cold-rolled ποιότητα πιάτο χάλυβα και συμπυκνωμένο με την πορώδη σφαιρική σκόνη χαλκού στη μέση, και έπειτα συμπυκνωμένο με ένα μίγμα του PTFE και την ίνα στην επιφάνεια της πορώδους σφαιρικής σκόνης χαλκού, και κυλημένο.
Αυτό το προϊόν έχει τα χαρακτηριστικά του μικρού συντελεστή τριβής, την αντίσταση γδαρσίματος, την καλά αντίσταση διάβρωσης και self-lubrication. Η χρησιμοποίηση αυτού του προϊόντος μπορεί να μειώσει το κόστος, να μειώσει το μηχανικό όγκο, να αποφύγει το φαινόμενο του δαγκώματος άξονων και να μειώσει το μηχανικό θόρυβο και άλλα χαρακτηριστικά.

Έξι παράγοντες αφορούσαν τη συμπεριφορά της ζωής:

 • (1) [N/mm2] φορτίο Π

 • Τα μεγαλύτερα φορτία και η φέρουσα ζωή υπηρεσιών είναι σύντομα η διακύμανση φορτίων είναι μεγαλύτερη, μεγαλύτερη επιρροή στη συμπεριφορά της ζωής, που αντέχει την πιό σύντομη υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής εάν, εν πάση περιπτώσει, το μέγιστο φορτίο δεν μπορεί να είναι περισσότερο από τη θεωρητική μέγιστη επιτρεπτή αξία του φορτίου. Το φορτίο είναι ίσο με το πραγματικό λειτουργώντας φορτίο που διαιρείται με τον τομέα του ρουλεμάν, ο τύπος είναι P=F/(D*B).

 • (2) ταχύτητα [m/s] Β και PV

 • Η οικονομικά ενεργή ζωή του ρουλεμάν εξαρτάται από την αξία PV, δηλ., το πραγματικό φορτίο [N/mm2] Π και το γλιστρώντας προϊόν ταχύτητας [m/s] Β, όσο μικρότερη η αξία PV, τόσο περισσότεη η φέρουσα ζωή.

 • (3) [Oc] Τ

 • Η φέρουσα ζωή εξαρτάται επίσης από τη χρήση της φέρουσας θερμοκρασίας, έτσι στο σχέδιο και την επιλογή των σχετικών μερών των χαρακτηριστικών διασκεδασμού θερμότητας.

 • (4) τραχύτητα επιφάνειας της λείανσης των μερών

 • Η τραχύτητα επιφάνειας επαφών των μερών του ρουλεμάν και του ρουλεμάν του ρουλεμάν πρέπει να είναι μεταξύ Ra0.2~Ra0.8, και το ρουλεμάν δεν μπορεί να είναι αιχμηρό στο στάδιο της συνέλευσης και της χρήσης.

 • (5) τα μέρη του υλικού επιφάνειας της λείανσης, τραχύς βαθμός επιφάνειας μερών λείανσης είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει τη ζωή υπηρεσιών του μανικιού άξονων, γενικά μια προσιτότητα απαιτήσεων επιφάνειας λιγότερο ή ίσο προς 0,4 Κα μ.

 • (6) άλλοι παράγοντες όπως το σχέδιο του φέροντος καθίσματος, του όρου λίπανσης, κ.λπ….

Gleitlagerbuchsen

Strusture

1. PTFE/fibre το πάχος 0.01~0.03mm μιγμάτων, παρέχει μια άριστη αρχική ταινία μεταφοράς, η οποία ντύνει αποτελεσματικά τις επιφάνειες ζευγαρώματος της συνέλευσης ρουλεμάν, που διαμορφώνουν μια στερεά ταινία λιπαντικών τύπων οξειδίων.
2. Το συμπυκνωμένο πάχος 0.200.35mm σκονών χαλκού, παρέχει τη μέγιστη θερμική αγωγιμότητα μακρυά από την επιφάνεια ρουλεμάν, χρησιμεύει επίσης ως μια δεξαμενή για το μίγμα PTFE/Fibre.
3. Η υποστήριξη χαλκού, παρέχει εξαιρετικά την υψηλή ικανότητα μεταφοράς φορτίων, τον άριστο διασκεδασμό θερμότητας και την πολύ καλή αντίσταση διάβρωσης.

Τεχνικά στοιχεία

· Μέταλλο-πολυμερές σύνθετο υλικό
· Πλάτη χαλκού + πορώδες πυροσυσσωμάτωμα χαλκού +
· PTFE + μόλυβδος

MICROSECTION

Ελεύθερος μετρικός υποστηριγμένος χαλκός PTFE σύνθετος δακτύλιος λίπανσης 2 Στρώμα PTFE ολίσθησης
+ Μόλυβδος

Πορώδες πυροσυσσωμάτωμα χαλκού

Υποστήριξη χαλκούΑνάλογα με τους λειτουργούντες όρους
 

Μέγιστο φορτίο Στατικός 250N/mm2
Δυναμικός 140N/mm2
Μέγιστη ταχύτητα Ξεράνετε 2m/s
Λίπανση >2m/s
Μέγιστο PV (ξηρό) Βραχυπρόθεσμος 3.6N/mm2*·m/s
Συνεχής 1.8N/mm2*·m/s
Temp. -195℃~+2800℃
Συντελεστής τριβής 0.03~0.20
Θερμική αγωγιμότητα 70W (μ·Κ) - 1
Συντελεστής της θερμικής επέκτασης 17*10-6k-1
 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις
· Κυλινδρικοί θάμνοι
· Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι
· Γλιστρώντας πιάτα

Οι φέρουσες μορφές έκαναν στη διαταγή: τα τυποποιημένα έντυπα στις ειδικές διαστάσεις, πλυντήρια ώθησης, έβαλαν φλάντζα στα πλυντήρια ώθησης, μισό-ρουλεμάν, ειδικές μορφές που λήφθηκαν από τη σφράγιση ή το βαθύ σχέδιο, προσαρμοσμένο ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ρουλεμάν designsCUSTOMER

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHEJIANG TOP BEARINGS CO., LTD.

Τηλ.:: +8618967361221

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Σαφής συμπεριφορά του Μπους

Μηχανικό αρθρώνοντας κοινό τέλος ο σαφής Μπους ράβδων που αντέχει το GEC GEG GEEW GEK GEH της Γερμανίας

Πετρελαίου τυλιγμένη ανοίγματα συμπεριφορά του Μπους χαλκού σαφής για τις μηχανές εφαρμοσμένης μηχανικής

Υγρά ή στερεά συμπυκνωμένα λιπαντικό ρουλεμάν χαλκού/σαφές ρουλεμάν Μπους

Πλαστικά σαφή ρουλεμάν

HDPE/πλαστικό σαφές αντι όξινο και αντι αλκάλιο ρουλεμάν PP/UPE

Αντι - όξινος και αντι - αλκαλική 80HRC σκληρότητα ρουλεμάν PP πλαστική σαφής

Διάβρωση ρουλεμάν 180℃ PTFE που αντιστέκεται στα πλαστικά ρουλεμάν

Χυτά ρουλεμάν χαλκού

Υδραυλικά χυτά κύλινδρος ρουλεμάν χαλκού/πετώντας στερεά ρουλεμάν λιπαντικών

Στερεά χυτή λιπαντικό αντι διάβρωση πλυντηρίων ώθησης ρουλεμάν χαλκού

Χυτά ρουλεμάν χαλκού που ενισχύουν το χαλκό που βασίζεται με τα στερεά βουλώματα λιπαντικών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Σαφής συμπεριφορά του Μπους προμηθευτής. © 2017 - 2021 plainbushbearing.com. All Rights Reserved.