Αρχική Σελίδα Προϊόνταμόνα λαδώνοντας ρουλεμάν

PTFE ευθυγραμμισμένο ύφασμα SS304 υποστήριξε τους μόνους λαδώνοντας δακτυλίους

PTFE ευθυγραμμισμένο ύφασμα SS304 υποστήριξε τους μόνους λαδώνοντας δακτυλίους

  • PTFE ευθυγραμμισμένο ύφασμα SS304 υποστήριξε τους μόνους λαδώνοντας δακτυλίους
  • PTFE ευθυγραμμισμένο ύφασμα SS304 υποστήριξε τους μόνους λαδώνοντας δακτυλίους
  • PTFE ευθυγραμμισμένο ύφασμα SS304 υποστήριξε τους μόνους λαδώνοντας δακτυλίους
PTFE ευθυγραμμισμένο ύφασμα SS304 υποστήριξε τους μόνους λαδώνοντας δακτυλίους
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: TOB PTFE Self-Lubrication Bearings
Πιστοποίηση: ISO 16949
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Συζητημένος
Τιμή: negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια και παλέτες
Χρόνος παράδοσης: Συζητημένος
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: Συζητημένος
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: ανοξείδωτο 316+ bronze+ ptfe Τύποι: ευθυγραμμισμένοι ύφασμα δακτύλιοι πλατών μετάλλων
Εφαρμογή: Τυπώνοντας και βάφοντας μηχανές, και μηχανές που χρησιμοποιούνται στην ωκεάνια βιομηχανία, κ.λπ. Πιστοποίηση: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Χαρακτηριστικό: Χαμηλός-συντήρηση και συντήρηση-ελεύθερα σαφή ρουλεμάν Συσκευασία λεπτομέρειες: ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΛΕΤΩΝ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΞΥΛΙΝΗ
Υψηλό φως:

SS304 υποστηριγμένοι μόνοι λαδώνοντας δακτύλιοι

,

ευθυγραμμισμένοι PTFE μόνοι λαδώνοντας δακτύλιοι

,

DIN 1494 μόνος λαδώνοντας θάμνος

Ευθυγραμμισμένο ύφασμα μέταλλο που υποστηρίζεται φύτευση του χάλυβα στο υλικό υφάσματος PTFE

 

Ευθυγραμμισμένος ύφασμα υποστηριγμένος μέταλλο δακτύλιος, ανοξείδωτο 304 υποστηριγμένος δακτύλιος με το ύφασμα PTFE στο στρώμα ολίσθησης, επίσης διαθέσιμο στο ανοξείδωτο 316, συντήρηση-ελεύθερο.

Το τυποποιημένο ανοξείδωτο SS304, αλλά άλλο ανοξείδωτο 316 κράματα είναι επίσης διαθέσιμα ανάλογα με την εφαρμογή.

Κάνοντας τα μικρά μέρη, που κάνουν μια μεγάλη διαφορά.

Self-lubricating δακτύλιος
Τα Self-lubricating ρουλεμάν είναι μέταλλο που ενισχύεται, επιφάνεια για το χαμηλό polytetrafluoroethylene τριβής (καλούμενο «PTFE») σύνθετο από τη self-lubricating συμπεριφορά ολίσθησης. Παραδίδουν την αγορά-οδηγώντας απόδοση για μια σειρά των εφαρμογών. Τα γλιστρώντας ρουλεμάν Ptfe προσαρμόζονται και αναπτύσσονται για να παρέχουν τις ιδανικές λύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

Τεχνικός εμπειρογνώμονας πολυμερών προϊόντων


Υψηλής απόδοσης προϊόντα πολυμερούς εφαρμοσμένης μηχανικής σχεδίου και κατασκευής για σχεδόν όλες τις σημαντικές βιομηχανίες στον κόσμο. Οι επιχειρήσεις μας παρέχουν στους πελάτες τα προηγμένα πολυμερή προϊόντα που ικανοποιούν τους αυστηρούς όρους εφαρμογής και τις βασικές βιομηχανίες υποστήριξης. Υπερηφανεύεται για μια παράδοση που ριζοβολούν στην καινοτομία προϊόντων, το εξιδεικευμένο τεχνικό, και την ηγεσία αγοράς, και είναι δεσμευμένος να συνεργαστεί στενά με τους πελάτες για να λύσει τα τρέχοντα προβλήματα εφαρμογής και τις μελλοντικές προκλήσεις.

Δακτύλιος
Η ολοκαίνουργια πλάτη χάλυβα αντισταθμίζει εύκολα τις ανοχές και τα απροσάρμοσούς κατασκευής, που προσφέρουν τις απεριόριστες δυνατότητες σχεδίου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απλοποιήσουν τα συστήματα και να κερδίσουν διάστημα, βάρος, και κόστος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια συνεπής, ομαλή ρύθμιση του συναισθήματος, κανένα ολίσθηση-UPS, επίσης μειώνοντας τον ενοχλητικό θόρυβο.

Οι βασικές παράμετροι
Το πιάτο χάλυβα και το στρώμα PTFE είναι σύνθετα για να επιτύχουν την απόδοση μείωσης θορύβου και μείωσης δόνησης καθώς επίσης και την ελαφριά δομή.
Ο δακτύλιος τύπων β αποτελείται από ένα φύλλο μετάλλων και ένα πολυμερές στρώμα PTFE. Η υλική δομή μπορεί να επεξεργαστεί στη μηχανή μέσα στην κατοικία (μια εναλλακτική λύση της διαμορφώνοντας διαδικασίας) για να επιτύχει τον ακριβέστερο άντεξε την ανοχή.
Το εξαιρετικά-παχύ στρώμα PTFE μπορεί να απομονώσει το θόρυβο και να πραγματοποιήσει το σχέδιο κανενός δακτυλίου χάσματος. Μπορεί να παραγάγει το δακτύλιο με ένα πάχος τοίχων άνω των 0.75mm και να επιτύχει την τακτοποίηση παρέμβασης στο κοχύλι. Οι διάφορες μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προστατεύσουν την περίπτωση χάλυβα από τη διάβρωση.
διαθεσιμότητα
Τα τυποποιημένα POLYtetrafluoroethylene σύνθετα υλικά πληρώσεως είναι τονωτικό και γραφίτης, και άλλα υλικά πληρώσεως μπορούν να προστεθούν όπως απαιτείται. Ο δακτύλιος που κατασκευάζεται περιλαμβάνει έναν κυλημένο δακτύλιο με ή χωρίς μια αξονική φλάντζα, έναν δακτύλιο βαθιών σχεδίων, και ένα κομμάτι τεμαχισμού. Η υποστήριξη μετάλλων μπορεί να αποτελεσθεί από το χάλυβα, το αργίλιο, ή το ανοξείδωτο στους σκληρούς χημικούς όρους.

Η πηγή ευτυχίας για το καθένα και το ίδρυμα του καλύτερου μέλλοντος για την ανθρωπότητα. Self-lubricating φέροντα υλικά σχεδίου και προϊόντων για να παρέχει τις καινοτόμες λύσεις για τους καταναλωτές. Αυτές οι υλικά και λύσεις βρίσκονται σε όλες τις πτυχές της αρχιτεκτονικής, της μεταφοράς, της υποδομής, και των βιομηχανικών εφαρμογών, και είναι σχετικά με τις καθημερινές ζωές μας. Είναι η πηγή ευτυχίας για την καθεμία και το ίδρυμα του καλύτερου μέλλοντος για την ανθρωπότητα. Όχι μόνο για να παρέχει στους καταναλωτές την άνεση, την ασφάλεια, και τη ποιότητα ζωής αλλά και για να εξετάσει ενεργά τις προκλήσεις που τίθενται από τα βιώσιμα κτήρια, τη ενεργειακή αποδοτικότητα, και τη κλιματική αλλαγή.

Οι υψηλές Self-Lubricating χάλυβας-υποστηριγμένες ρουλεμάν βοήθειες φορτίων εσείς επιλέγουν το καλύτερο προϊόν για την αίτησή σας. Γρήγορη, εύκολη εγκατάσταση

Ο ύφασμα-ενισχυμένος δακτύλιος, ύφασμα ευθυγράμμισε το μέταλλο που υποστηρίχτηκε φύτευση του ανοξείδωτου 316 ρουλεμάν μανικιών άξονων δακτύλιος, μετρικό μέγεθος διαμέτρων άξονων, ή προσάρμοσε το μέγεθος, διαφορετικό πάχος τοίχων, 1.00mm, 1.5mm, 2.0mm

Self-lubricating ρουλεμάν υφάσματος PTFE

Διαφορετικές σύμφωνα με την εφαρμογή, τη θερμοκρασία της, διάβρωσης και η αντοχή είναι επίσης διαφορετικά επίπεδα απαιτήσεων

Υλικό χάλυβας--PTFE-υφάσματος
Σαφής φέρουσα τεχνολογία

Ιδιότητες

Το ανοξείδωτο 316 υποστήριξε τη φέρουσα χρήση το ύφασμα ινών PTFE και aramid η ίνα στην υποστήριξη μετάλλων. Το ύφασμα έχει την πολύ υψηλή χωρητικότητα φορτίων και την υψηλή ακρίβεια. Ο δακτύλιος έχει την ανώτερη απόδοση υπό τους αργόστροφους και βαριούς όρους τριβής. Ευρέως χρησιμοποιημένος στο βαρύ εξοπλισμό όπως τα μηχανήματα κατασκευής, μηχανήματα γεωργίας.

 

Τεχνικά στοιχεία

Οριακή τιμή (Oil+Dry) 3.6N/mm ² × m/s
Συντελεστής τριβής 0,04 0,20
Σειρά θερμοκρασίας -195°C +280°C
Ανθεκτικότητα 140 N/mm ²
Όριο ταχύτητας ολίσθησης 5 m/s

Η πραγματική απόδοση δακτυλίων εξαρτάται από την αλληλεπίδραση πολλών παραμέτρων που μπορούν να ποικίλουν με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Παραδείγματος χάριν, οι μέγιστες τιμές που απαριθμούνται για τα φορτία, τις ταχύτητες, και τη θερμοκρασία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα. Εντούτοις, σε ορισμένες εφαρμογές, οι μεμονωμένες τιμές μπορούν να ξεπεραστούν. Για τους όρους που υπερβαίνουν τα συνιστώμενα όρια σχεδίου, ελάτε σε επαφή με το τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής μας.

Εφαρμογή

Ευρέως χρησιμοποιημένος στο βαρύ εξοπλισμό όπως τα μηχανήματα κατασκευής, μηχανήματα γεωργίας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHEJIANG TOP BEARINGS CO., LTD.

Τηλ.:: +8618967361221

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Σαφής συμπεριφορά του Μπους

Μηχανικό αρθρώνοντας κοινό τέλος ο σαφής Μπους ράβδων που αντέχει το GEC GEG GEEW GEK GEH της Γερμανίας

Πετρελαίου τυλιγμένη ανοίγματα συμπεριφορά του Μπους χαλκού σαφής για τις μηχανές εφαρμοσμένης μηχανικής

Υγρά ή στερεά συμπυκνωμένα λιπαντικό ρουλεμάν χαλκού/σαφές ρουλεμάν Μπους

Πλαστικά σαφή ρουλεμάν

HDPE/πλαστικό σαφές αντι όξινο και αντι αλκάλιο ρουλεμάν PP/UPE

Αντι - όξινος και αντι - αλκαλική 80HRC σκληρότητα ρουλεμάν PP πλαστική σαφής

Διάβρωση ρουλεμάν 180℃ PTFE που αντιστέκεται στα πλαστικά ρουλεμάν

Χυτά ρουλεμάν χαλκού

Υδραυλικά χυτά κύλινδρος ρουλεμάν χαλκού/πετώντας στερεά ρουλεμάν λιπαντικών

Στερεά χυτή λιπαντικό αντι διάβρωση πλυντηρίων ώθησης ρουλεμάν χαλκού

Χυτά ρουλεμάν χαλκού που ενισχύουν το χαλκό που βασίζεται με τα στερεά βουλώματα λιπαντικών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Σαφής συμπεριφορά του Μπους προμηθευτής. © 2017 - 2021 plainbushbearing.com. All Rights Reserved.