Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧυτά ρουλεμάν χαλκού

Η ακρίβεια έβαλε φλάντζα χυτή στην αυλάκι σπείρα ρουλεμάν χαλκού μέσα στα ρουλεμάν αυλακιού

Η ακρίβεια έβαλε φλάντζα χυτή στην αυλάκι σπείρα ρουλεμάν χαλκού μέσα στα ρουλεμάν αυλακιού

  • Η ακρίβεια έβαλε φλάντζα χυτή στην αυλάκι σπείρα ρουλεμάν χαλκού μέσα στα ρουλεμάν αυλακιού
  • Η ακρίβεια έβαλε φλάντζα χυτή στην αυλάκι σπείρα ρουλεμάν χαλκού μέσα στα ρουλεμάν αυλακιού
  • Η ακρίβεια έβαλε φλάντζα χυτή στην αυλάκι σπείρα ρουλεμάν χαλκού μέσα στα ρουλεμάν αυλακιού
  • Η ακρίβεια έβαλε φλάντζα χυτή στην αυλάκι σπείρα ρουλεμάν χαλκού μέσα στα ρουλεμάν αυλακιού
Η ακρίβεια έβαλε φλάντζα χυτή στην αυλάκι σπείρα ρουλεμάν χαλκού μέσα στα ρουλεμάν αυλακιού
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: TOB Brass Bronze Bearings
Πιστοποίηση: ISO 16949
Αριθμό μοντέλου: Σχέδια αυλακιού, δακτύλιοι αυλακιού και «τουφεκιών» Groove.Flanged «spira-λιπαντικού ελαίου»
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Τυποποιημένο μέγεθος που δεν φυτεύει καμία ελάχιστη ποσότητα διαταγής με θάμνους
Τιμή: negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένες χαρτοκιβώτια ή παλέτες εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: Με διαπραγμάτευση
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Με διαπραγμάτευση
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό ρουλεμάν χαλκού: C93200 / SAE660 εφαρμογή: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ: πλυντήρια ώθησης, αντλίες, δακτύλιοι, μέρη μηχανών,
όνομα: Ρουλεμάν JDB, ρουλεμάν OILES 500#, στερεά λαδώνοντας ρουλεμάν Πρόσθετες πληροφορίες: J, JF, JR, PBM, PBMF
Υψηλό φως:

ρουλεμάν χαλκού αργιλίου

,

βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν χαλκού

Η ακρίβεια έβαλε φλάντζα χυτή στην αυλάκι σπείρα δακτυλίων χαλκού μέσα στα ρουλεμάν αυλακιού

Τα ΡΟΥΛΕΜΆΝ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ ΑΥΛΑΚΙΟΥ & SLDING που γίνονται στη διαταγή από την Κίνα είναι στερεά γλιστρώντας ρουλεμάν ορείχαλκου με βιδώνω-στις αυλακώσεις ελαίου. Χάρι στα υψηλά επίπεδά τους χωρητικότητας φορτίων, μακριών ζωών υπηρεσιών και υψηλών επιπέδων της σκληρότητας βάσεων, αυτά τα γλιστρώντας ρουλεμάν χρησιμοποιούνται με τις χαμηλές ταχύτητες. Το μανίκι χαλκού και τα βαλμένα φλάντζα ushings β που γλιστρούν τα ρουλεμάν χρησιμοποιούνται αυτήν την περίοδο πρώτιστα στα κιβώτια ταχυτήτων, τους φλόκους ή τα όπλα πενσών. Βαλμένη φλάντζα ακρίβεια σπείρα δακτυλίων χαλκού αυλακιού on-line χυτή μέσα στα ρουλεμάν, το πετρέλαιο & το λίπος αυλακιού που αυλακώνουν τις μορφές αυλακιού: ΚΥΚΛΙΚΟ ΕΥΘΥ ΕΝΙΑΙΟ ΕΥΘΥ & ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΧΗΜΑ 8 ΔΙΨΉΦΙΟ ΝΟΎΜΕΡΟ 8 ΥΦΟΣ 11 ΒΡΟΧΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΔΙΠΛΟ


Η φύτευση μανικιών χαλκού αυλάκωσης ελαίου Made-To-Order επιλέγει τις διαστάσεις σας.
Οι επεξεργασμένοι στη μηχανή χυτοί δακτύλιοι χαλκού προσφέρουν τις τεχνικά και οικονομικά ευνοϊκές φέρουσες λύσεις. Υψηλή ικανότητα φόρτωσης, χαμηλό βάρος, καλή αντίσταση διάβρωσης. VIIPLUS το γλιστρώντας ρουλεμάν μπορεί προσφερθε'ντα διαφορετικά κράματα χαλκού τύπων σύμφωνα με το χρόνο ζωής, την υπηρεσία κ.λπ. Η ανοχή είναι πολύ υψηλότερη από τους τυλιγμένους θάμνους χαλκού. Οι δακτύλιοι χαλκού ακρίβειάς μας επεξεργάζονται στη μηχανή από το διάφορο υλικό ειδών:
 

CuZn25Al6Fe3Mn3, CuSn7Zn4Pb7, CuSn12, CuZn37Mn3Al2PbSi, CuSn70.2, CuAl10Fe3, χαλκός CuAl10Fe5Ni5 για την ανώτερη ποιότητα και απόδοση.
Είμαστε ειδικοί στα τέμνοντα αυλάκια λίπανσης δακτυλίων σε ουσιαστικά οποιοδήποτε σχέδιο. Γίνοντας στη διαταγή προσάρμοσε το δακτύλιο για αυλάκι αυλακιού και το «τουφεκιών» «spira-λιπαντικού ελαίου», σχήμα οκτώ δακτύλιοι αυλακιού, διψήφιο νούμερο οκτώ ρουλεμάν αυλακιού, οι Μπους αυλακιού βρόχων, διπλό μανίκι αυλακιού βρόχων, κυκλικά γλιστρώντας ρουλεμάν αυλακιού, φυτίλι ή ευθύς δακτύλιος μανικιών.

Τα ΤΟΠ ΡΟΥΛΕΜΑΝ κατασκευάζουν μόνος-λαδωμένες λύσεις ρουλεμάν μεταφορών τις εποικοδόμημα στην Κίνα, και εξασφαλίζουν με λεπτομέρειες και το δακτύλιο αξίας υψηλότερους της ποιότητας και προσφέρουν τις ανίκητες τιμές. Τα ρουλεμάν δακτυλίων & ολίσθησης εξοπλισμού, μόνος-λαδωμένο ρουλεμάν για τα οχήματα και τις λύσεις μεταφορών είναι διαθέσιμα για τα περιφερειακών και διεθνών οφέλη της Κίνας. Μέσω ενός περιεκτικού και ιδιαίτερα διαφοροποιημένου δικτύου των συνεργατών, η επιχείρηση viiplus παρέχει τις υπηρεσίες που ανταγωνίζονται με τους διεθνείς λόρδους σε σχέση με την αξία και την τελειότητα. Μας ελάτε σε επαφή με σελίδα για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες, έρευνες και επιχειρησιακές συνεργασίες.
Οι αυλακώσεις ελαίου δακτυλογραφούν για τους χυτούς δακτυλίους χαλκού
Διπλοί βρόχος και διψήφιο νούμερο οκτώ που συστήνονται για το λίπος μόνο.


Η ακρίβεια έβαλε φλάντζα χυτή στην αυλάκι σπείρα ρουλεμάν χαλκού μέσα στα ρουλεμάν αυλακιού 0
Made-To-Order χυτά ρουλεμάν μανικιών χαλκού
Δακτύλιοι χαλκού αυλακιού πετρελαίου & λιπών & βαλμένος φλάντζα
Τύπος αυλακιού: Ενιαίο σχήμα οκτώ βρόχων κατ' ευθείαν & κυκλικό διπλό διψήφιο νούμερο οκτώ μισό σχήμα οκτώ βρόχων κατ' ευθείαν κυκλικό
Σημείωση: Προκειμένου να διαμορφωθεί μια τελειότερη ταινία πετρελαίου μεταξύ του ρουλεμάν & του άξονα, συστήνουμε ένα V-shaped αυλάκι όποτε το σχέδιο επιτρέπει, δεδομένου ότι επιτρέπει την πλήρη ροή του λιπαντικού πέρα από την επιφάνεια ρουλεμάν.

Τεχνικές παράμετροι δακτυλίων κραμάτων χαλκού

Υλικές σύνθεση και ιδιότητες

Βαθμός ΧΑΛΚΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ BURONZE ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
Υλικό CuZn25Al5Mn3Fe3 CuSn5Pb5Zn5 CuAl10Ni5Fe5 CuSn12
Πυκνότητα 8 8.9 7.8 8.9
HB σκληρότητας >210 >70 >150 >95
Εκτατή δύναμη N/mm ² >750 >200 >600 >260
Δύναμη N/mm ² παραγωγής >450 >90 >260 >150
Επιμήκυνση % >12 >25 >10 >8
Coeffcient της γραμμικής επέκτασης 1.9×10-5/℃ 1.8×10-5/℃ 1.6×10-5/℃ 1.8×10-5/℃
Max.temp ℃ -40~+300 -40~+400 -40~+400 -40~+400
Max.load N/mm ² 100 60 50 70
Max.speed (ξηρό) m/min 15 10 20 10
Max.PV (λίπανση) N/mm ² *m/min 200 60 60 80
Παραμόρφωση 300N/mm ² συμπίεσης <0.01mm <0.05mm <0.04mm <0.05mm

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ
Υπάρχουν οι ακόλουθες πρώτες ύλες για τους δακτυλίους χαλκού:
ZCuSn10Pb1: αντιδιαβρωτικός, ειδικά για να αραιώσει το θειικό οξύ, το υδροχλωρικό οξύ και το λιπαρό οξύ. Πληροφορίες κατασκευής, διάβρωση και ανθεκτικά στα οξέα εξαρτήματα, δακτύλιος θραυστήρων, κεραμίδια ρουλεμάν.
ZCuSn10Pb5: ομαλός, ένδυση - ανθεκτικοί και αντιδιαβρωτικοί, κατάλληλος για τα διμεταλλικά υλικά σφυρηλατημένων κομματιών. Ρουλεμάν για τα οχήματα, διμεταλλικά φέροντα μαξιλάρια για τις εσωτερικές μηχανές με το μέγιστο φορτίο μέχρι 100Mpa, μανίκια καρφιτσών εμβόλων, πιάτα τριβής, κ.λπ.
ZCuPb10Sn10: η υψηλή σκληρότητα, άριστη αντοχή, μη εύκολη να δαγκώσει τη νεκρή εμφάνιση, καλό σφυρηλατημένο κομμάτι και τέμνουσα λειτουργία, στην ατμόσφαιρα και το γλυκό νερό έχει την καλή αντίσταση διάβρωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα wear-resistant μέρη κάτω από το υψηλό φορτίο (κάτω από 20Mpa) και την υψηλή ταχύτητα ολίσθησης (8m/s), όπως η συνδέοντας ράβδος, ο δακτύλιος, ο Μπους ρουλεμάν, το εργαλείο, η ρόδα σκουληκιών, κ.λπ.
ZCuPb15Sn8: υπό τον όρο της έλλειψης λείανσης του πράκτορα και του λειαίνοντας πράκτορα ποιότητας νερού, η γλιστρώντας και μόνος-λειαίνοντας λειτουργία είναι καλή, ελεύθερη κοπή, η λειτουργία σφυρηλατημένων κομματιών είναι φτωχή, καλή αντίσταση διάβρωσης στο αραιό θειικό οξύ. Φέρων με την υψηλή εξωτερική πίεση και τη δευτερεύουσα πίεση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το δροσίζοντας σωλήνα χαλκού του κρύου κυλώντας μύλου, τα μέρη με τον αντίκτυπο φορτώνουν μέχρι 50Mpa, διμεταλλικό φέρον κοχύλι της εσωτερικής μηχανής, που χρησιμοποιείται κυρίως για το μανίκι καρφιτσών εμβόλων με το μέγιστο φορτίο μέχρι 70Mpa, ανθεκτικά στα οξέα εξαρτήματα.
δακτύλιος ορείχαλκου αυλάκωσης ελαίου
Με βάση τον υψηλής αντοχής ορείχαλκο, που λαδώνει από το πετρέλαιο πρόσθεσε στο αυλάκι, που έχει την ίδια απόδοση με το δακτύλιο χαλκού κασσίτερου αλλά με την πολύ υψηλότερη σκληρότητα, ο χρόνος ζωής για την αργόστροφη εφαρμογή είναι 2 φορές του δακτυλίου χαλκού κασσίτερου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον όρο βαριών φορτίων.
Χρησιμοποίησε κυρίως στην ένωση της αρπαγής που με το υψηλό φορτίο, και στο τεράστιο κιβώτιο εργαλείων.
Υλικό βάσεων: CuZn25AL6Fe3Mn3
Δυναμικό όριο φορτίων: 100N/mm2
Σκληρότητα: HB210~270
Τριβή Coef.μ:<0> Όριο ταχύτητας (πετρέλαιο): 1.5m/s
Θερμοκρασία ανώτατη: 170℃
Διαθέσιμη γλιστρώντας μορφή ρουλεμάν:
Σαφώς χυτοί δακτύλιοι μανικιών χαλκού, αυλακωμένοι χυτοί δακτύλιοι μανικιών χαλκού, βαλμένοι φλάντζα χυτοί δακτύλιοι χαλκού, πλυντήριο ώθησης, χυτά ρουλεμάν χαλκού, μεγάλου μεγέθους μέγεθος BearingsBushings: Τα τυποποιημένα φέροντα χαρακτηριστικά γνωρίσματα γραμμών μας πέρα από το διαφορετικές deminsion & την ίντσα ταξινομούν τους δακτυλίους που φέρονται στο απόθεμα.
Made-To-Order χυτά ρουλεμάν μανικιών χαλκού για μια εφαρμογή πετρελαίου/λιπών
ΚΟΡΥΦΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις πελατών, σύμφωνα με ASTM DIN, BS, τα προϊόντα του EN (DIN/EN), SS, NS, UNS, φύτευσης της SAE και τυποποιημένη παραγωγή της Κίνας ΜΒ όλων των ειδών χαλκού, δακτυλίων ορείχαλκου, πιάτων και ράβδων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από ηλεκτρολυτικό χαλκό από τη φυγοκεντρική ρίψη, τη συνεχή ρίψη και τα γλιστρώντας ρουλεμάν εξώθησης.
Φέρουσες λύσεις

ΤΟΠ ΡΟΥΛΕΜΑΝ εξειδικευμένο στην κατασκευή των μόνος-λαδωμένων ρουλεμάν στα μηχανήματα κατασκευής, η αυτοκινητοβιομηχανία, ηλεκτρικές συσκευές, υδραυλικός και πνευματικός, φόρμα, γεωργικά μηχανήματα, συντήρηση νερού, γέφυρα.
Αυλάκια πετρελαίου και λιπών
– Ενιαίος βρόχος
– Σχήμα οκτώ
– Ένας ευθύς & μια εγκύκλιος
– Διπλός βρόχος
– Διψήφιο νούμερο οκτώ
– Σπείρα ΔΕΞΙΆΣ & Λ.Ω.
– Ευθύ αυλάκι
– Κυκλικό αυλάκι

 

Είμαστε και κατασκευαστές και διανομείς των ρουλεμάν χαλκού και των ρουλεμάν χαλκού συνήθειας. Οι διαδικασίες παραγωγής μας περιλαμβάνουν τη στροφή, το τρύπημα, να θίξουν, την αυλάκωση, τον επίδεσμο, την άλεση, τη διάτρυση, τη λείανση και deburring. Οι τυποποιημένες σειρές μας δακτυλίων χαλκού και ρουλεμάν μανικιών χαλκού είναι διαθέσιμες σε μια ευρεία ποικιλία των μεγεθών και των μορφών.
Έχουμε χιλιάδες χυτοί δακτύλιοι χαλκού, συμπυκνωμένοι δακτύλιοι χαλκού, βαλμένοι φλάντζα δακτύλιοι, δακτύλιοι ώθησης και περισσότεροι στο απόθεμα. Οι τυποποιημένες φέρουσες σειρές χαλκού μας παρέχονται τα εσωτερικά αυλάκια λιπών και χωρίς αυλάκια. Όταν τα αποσπάσματα γίνονται για τα μαξιλάρια που «επεξεργάζονται στη μηχανή για να τυπώσουν» ή «γίνονται από τα δείγματα», χαιρετίζουμε τα σχέδια με διάφορα σχήματα, όπως Πλίθα .pdf, Microsoft Word, Koday .jpeg και αρχείο CAD για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών μας.

Η ακρίβεια έβαλε φλάντζα χυτή στην αυλάκι σπείρα ρουλεμάν χαλκού μέσα στα ρουλεμάν αυλακιού 1

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHEJIANG TOP BEARINGS CO., LTD.

Τηλ.:: +8618967361221

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Σαφής συμπεριφορά του Μπους

Μηχανικό αρθρώνοντας κοινό τέλος ο σαφής Μπους ράβδων που αντέχει το GEC GEG GEEW GEK GEH της Γερμανίας

Πετρελαίου τυλιγμένη ανοίγματα συμπεριφορά του Μπους χαλκού σαφής για τις μηχανές εφαρμοσμένης μηχανικής

Υγρά ή στερεά συμπυκνωμένα λιπαντικό ρουλεμάν χαλκού/σαφές ρουλεμάν Μπους

Πλαστικά σαφή ρουλεμάν

HDPE/πλαστικό σαφές αντι όξινο και αντι αλκάλιο ρουλεμάν PP/UPE

Αντι - όξινος και αντι - αλκαλική 80HRC σκληρότητα ρουλεμάν PP πλαστική σαφής

Διάβρωση ρουλεμάν 180℃ PTFE που αντιστέκεται στα πλαστικά ρουλεμάν

Χυτά ρουλεμάν χαλκού

Υδραυλικά χυτά κύλινδρος ρουλεμάν χαλκού/πετώντας στερεά ρουλεμάν λιπαντικών

Στερεά χυτή λιπαντικό αντι διάβρωση πλυντηρίων ώθησης ρουλεμάν χαλκού

Χυτά ρουλεμάν χαλκού που ενισχύουν το χαλκό που βασίζεται με τα στερεά βουλώματα λιπαντικών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Σαφής συμπεριφορά του Μπους προμηθευτής. © 2017 - 2022 plainbushbearing.com. All Rights Reserved.